NAIL MENU

Let op behandelingen aangegeven met een ⭐️ zijn alleen mogelijk bij vooraf inplannen!

MANICURE (zonder lakken/gelpolish)

     
AFZONDERLIJKE E-MANICURE - €27,00

De nagelriemen worden terug geduwd op een verantwoorde wijze en de dode nagelriemen/huid worden verwijderd. Dit zorgt ervoor dat je langere nagelbedden krijgt, het ziet er verzorgd uit en stimuleert de groei van de gezonde nagels. Ook worden alle onzuiverheden zoals; eelt, velletjes en droge huidresten van de huid en nagelplaat verwijderd. Hierna worden uw nagels op lengte en in vorm gevijl, gepolijst en de nagels/handen verzorgd met een voedende nagelriem olie en handcrème. LET OP! er wordt dus geen producht op de nagels geplaatst.

NATURAL NAIL TREATMENT (BIAB versteviging met/zonder gelpolish) - MEEST GEKOZEN!

BIAB dringt door in de bovenste 5 lagen van de nagelplaat, hersteld en verbeterd zo de eigen natuurlijke nagel van binnen uit. Hierdoor vormen de nagels in een c-curve, dit maakt de nagels sterker en optisch wat smaller. Dus een echte treatment voor je nagels! LET OP om dit eindresultaat te krijgen zijn meerdere behandelingen nodig.
De behandeling is inclusief het verwijderen van de door mij geplaatste oude BIAB, een e-manicure, vorm en lengte vijlen van de nagels, een flexibele versteviging, verzorging met nagelriem olie/handcreme en keuze uit één egale nude basis (BIAB flexibele versteviging) of één egale gelpolish kleur.
Bij elke behandeling wordt beoordeeld welk product op dat moment voor de verstevigende opbouw het beste bij uw nagel past.
Exlusief reparatie's en extra kleuren/nail art kijk voor de prijstoeslag onderaan deze pagina. Geeft reparatie of nail art extra's van te voren aan i.v.m. extra tijd.

NN TREATMENT korte lengte | één kleur 
- Naturel BIAB €48,00
- Incl. Gelpolish €51,00

Dit is een behandeling voor echt korte nagels, de lengte is tot op de vingertop (max. 1 mm vrije rand) , niet er overheen . Dit betekend dat als je vanaf de achterkant kijkt, de nagel niet uitsteekt boven de vingertop.

NN TREATMENT medium lengte | één kleur 
- Naturel BIAB €52,00
- Incl. Gelpolish €55,00

Dit is een behandeling voor nagels tot een medium lengte (max. 4 mm vrije rand) , de lengte is tot een stukje over de vingertop . Dit betekend dat als je van achter kijk, de nagel een klein stukje uitsteekt boven de vingertop. Als u langere lengtes heeft/wilt behouden en verstevigen kan dit alleen met een andere behandeling/producten, namelijk de Gel versteviging.

+ Extra tijd: Verwijderen werk van andere stylist (gelpolish/rubberbase/biab) €15,00 ⭐️

Omdat ik niet weet met welk product/techniek de andere stylist op de nagels heeft gewerkt, hoe de nagels eronder vandaan komen en hoe lang het duurt om dit product compleet te verwijderen, plan ik hiervoor extra tijd. Het door iemand anders gezette product moet namelijk compleet worden verwijderd, Omdat ik geen garantie kan geven op een goede hechting op de basis van iemand anders. (Dit in tegenstelling tot het Rubberbase/biab/e-gel product die ik zelf plaats)
Heeft u een gel,acrygel of acryl product op uw nagels, dan valt de verwijdering onder een andere behandeling: verwijderen oude kunstnagel set/werk van andere stylist.

KUNSTNAGELS (GEL/ACRYGEL)

De behandeling is inclusief een e-manicure, vorm en lengte vijlen van de nagels, een NIET-flexibele versteviging of verlenging, nagelriem olie en verzorgende creme en keuze uit één egale nude basis (Gel/Acrygel) of één egale gelpolish kleur.
Exlusief reparatie's en extra kleuren/nail art kijk voor de prijstoeslag onderaan deze pagina. Geeft reparatie of nail art extra's van te voren aan i.v.m. extra tijd.
LET OP!
Rubberbase en Biab kleuren kunnen hiervoor niet gekozen worden, deze zijn niet geschikt voor deze behandeling.
Bij elke behandeling beoordeel ik welk product op dat moment voor de verstevigende opbouw het beste past bij uw nagel.

NIEUWE SET GEL VERSTEVIGING (zonder verlenging) | één kleur
- Naturel Gel €67,00
- Incl. Gelpolish €70,00

Dit is voor natuurlijke nagels tot een lange lengte van 1 cm vrije rand , de lengte is een mooie lange nagel. LET OP de nagels worden niet langer gemaakt dan dat ze vanzichzelf al zijn. “Extreme“/Extra lange lengtes en vormen behandel ik niet in de salon omdat ik hier geen garantie op kan geven.

NIEUWE SET GEL VERLENGING | één kleur
- Naturel Gel €77,00
- Incl. Gelpolish €80,00

Dit worden kunstnagels tot een lange lengte van 1 cm vrije rand , de lengte is een mooie lange nagel. “Extreme“/Extra lange lengtes en vormen behandel ik niet in de salon i.v.m. dat ik hier geen garantie op kan geven.

+ Extra tijd: Verwijderen oude kunstnagel set/werk van andere stylist - €25,00 ⭐️

Het door iemand anders is gezette product moet compleet worden verwijderd, Omdat ik geen garantie kan geven op een goede hechting op de basis van iemand anders. Daarom voer ik geen nabehandeling uit op een set wat door een ander is gezet.

NABEHANDELING max. 4 weken | één kleur
- Naturel BIAB €57,00
- Incl. Gelpolish €60,00

Het is belangrijk voor de gezondheid van uw eigen natuurlijke nagel en het behoudt van het product, dat u niet te lang wacht met het bijwerken/nabehandelen van uw kunstnagels. Hoe verder de nagels uitgroeien hoe meer gewicht er op de voorkant van uw natuurlijke nagel steunt en hierdoor kunnen er problemen ontstaan in uw eigen natuurlijke nagel. Daarom biedt ik alleen een nabehandeling aan t/m 4 weken. Wacht u langer? Dan is de kans er groot dat er breuken ontstaan en de eigen nagels het zwaar hebben. Daarom heb ik dan veel meer tijd, werk en product nodig om dit weer op te lossen vandaar dat ik dit sterk afraad en de behandel prijs dan ook totaal anders is. Bij elke behandeling beoordeel ik welk product op dat moment voor de verlenging en verstevigende opbouw het beste past bij uw nagel. Let op dit is voor nagels tot een lange lengte van 1cm vrije rand , de lengte is een mooie lange nagel. “Extreme“/Extra lange lengtes en vormen behandel ik niet in de salon i.v.m. dat ik hier geen garantie op kan geven. 

TEENNAGELS (geen pedicure)

De behandeling is puur cosmetische teennagelverzorging. Alleen de teennagels worden verzorgd, de behandeling is inclusief eventueel verwijderen oud (door mij geplaatst)  product, een e-manicure, de lengte en vorm vijlen, een flexibele versteviging, lichtjes polijsten van de huid, verzorgende creme en keuze uit één egale nude basis (BIAB flexibele versteviging) of één egale gelpolish kleur.
Exlusief reparatie's en extra kleuren/nail art kijk voor de prijstoeslag onderaan deze pagina. Geeft reparatie of nail art extra's van te voren aan i.v.m. extra tijd.
LET OP! Ik behandel geen probleemnagels (Kalk, schimmel, diabetis) en ook behandel ik verder de voeten niet. Ik ben namelijk geen (medisch) pedicure, dus deze behandelingen mag ik niet uitvoeren!

COSMETISCHE VOETVERZORGING | één kleur
- Naturel BIAB €48,00
- Incl. Gelpolish €51,00

+ Extra Tijd: Verwijderen werk van andere stylist (Gelpolish/rubberbase/biab) - €15,00 ⭐️

Omdat ik niet weet met welk product de andere stylist de nagels heeft verstevigd/opgebouwd, niet weet hoe de nagels er onder vandaan komen en niet weet hoe lang dit duurt om te compleet te verwijderen, heb ik hiervoor extra tijd nodig.

REMOVAL


ALLEEN PRODUCT VERWIJDEREN incl. e-manicure - €32,00

Als u wilt stoppen met Gelpolish, Rubberbase/BIAB, Kunstnagels (Gel/Acrygel) dan is het erg belangrijk dat dit goed en verantwoord wordt verwijderd, zodat uw eigen natuurlijke nagels geen (blijvende) schade oplopen. Ik verwijder het product op de juiste manier en zorg dat de nagels, nagelriemen en de huid er weer verzorgd uitzien. Uw eigen nagels worden kort gevijld omdat ze weer moeten wennen aan hun eigen sterkte zonder de versteviging. De nagels zijn namelijk gewend om ondersteund te worden door een dikkere laag, als dit verwijderd wordt moeten ze hier weer aan wennen. Daarom wordt de lengte kort gemaakt zodat ze niet breken etc. Ook omdat de nagels weer moeten wennen aan een “naakt” nagelbed kunnen ze ietsjes gevoeliger zijn de eerste 1-2 dagen (dit kan heel soms het geval zijn, dit is bij elk persoon anders). Ook vertel ik u nog hoe u de nagels het beste kan onderhouden en verzorgen.

+ Extra tijd: Verwijderen set/werk van andere stylist - €15,00 ⭐️

Omdat ik niet weet met welk product de andere stylist de nagels heeft verstevigd/opgebouwd, niet weet hoe de nagels er onder vandaan komen en niet weet hoe lang dit duurt om te compleet te verwijderen, heb ik hiervoor extra tijd nodig.

NAIL ART

Wilt u Nail art ? Dit kan maar geef dit aan bij het maken van uw afspraak. Babyboom, French manicure en Cat eye kunt u zelf erbij plannen in de online boekings widget. Voor de andere Nail art, graag even een Whatsapp berichtje of een mail sturen met een afbeelding van wat u graag wilt. Dan kunnen wij genoeg tijd hiervoor inplannen. 
LET OP!  U kunt na het inplannen niet meer van Art level of Nail Art idee veranderen. Kies goed uit wat u wilt, voorafgaand aan het plannen van de afspraak! De gekozen Nail Art staat dan vast, zodat wij ook niet voor plotselinge verassingen komen te staan in de salon.

+ Per extra (egale/cateye) kleur - €1,00

+ Cat eye kleur €5,00 per 10 n. / €1,00 p.n.

Exclusief gelpolish kleur als basis

+ Baby-/colorboom €10,00 per 10 n./ €1,50 p.n. ⭐️

Dit is op een nude base (rubberbase, biab, gel/acrylgel,
Exclusief gelpolish kleur als basis

+ (color) French - €10,00 per 10 n./€1,50 p.n. ⭐️

Dit is op een nude base (rubberbase, biab, gel/acrylgel.
Exclusief. gelpolish kleur als basis

+ ART LEVEL 1 - €6,00 ⭐️
+ ART LEVEL 2 - €13,00 ⭐️
+ ART LEVEL 3 - €25,00 ⭐️
+ ART LEVEL 4 v.a. - €36,00 ⭐️

Art levels zijn exclusief gelpolish kleur als basis.

REPARATIE'S

Garantie periode van 48 uur, meldt de schade ook binnen deze 48 uur!
Alleen op door mij geplaatst product en exclusief eventuele nail art

+ Reparatie bij een behandeling: Verlenging - €7,50 per nagel ⭐️

(max. lengte 1 cm) Maximaal 2 nagels anders nieuwe set tijd/prijs

+ Reparatie losse behandeling: Zonder verlenging - €9,00 per nagel

(tot max. 3 nagels anders nieuwe set tijd/prijs)

+ Reparatie losse behandeling: Verlenging - €11,00 per nagel

(max. lengte 1 cm) Maximaal 3 nagels anders nieuwe set tijd/prijs)

      

EXTRA TARIEF

GELDIG VOOR ALLE BEHANDELINGEN DIE WIJ AANBIEDEN!

+ AFSPRAKEN BUITEN NORMALE OPENINGSTIJDEN/OP FEESTDAGEN - €15,00 

Dit is heel af en toe in overleg mogelijk. Het is niet de bedoeling dat dit standaard gebeurd/ingepland wordt.

BIJ HET PLANNEN VAN EEN AFSPRAAK GAAT U AKKOORD MET DE GARANTIE PERIODE EN ONS ANNULERINGS BELEID (TE VINDEN ONDER AAN DE HOME PAGINA). EVENTUELE KLACHTEN OF BESCHADIGINGEN DIENEN BINNEN DE GARANTIE PERIODE VAN 48 UUR TE WORDEN GEMELD.

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA FOR INPIRATION