Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

                                                      NAIL MENU

Let op behandelingen aangegeven met een ⭐️ zijn alleen mogelijk bij vooraf inplannen!

MANICURE (zonder lakken/gelpolish)

     
AFZONDERLIJKE E-MANICURE - €25,00

Inclusief een e-manicure, de lengte en vorm vijlen en de natuurlijke nagels polijsten. LET OP er wordt dus geen producht op de nagels geplaatst.

NATURAL NAIL TREATMENT (gelpolish met flexibele versteviging)

     
NN TREATMENT korte lengte | één kleur - €46,00

Dit is een behandeling voor echt korte nagels, de lengte is tot op de vingertop (max. 1 mm vrije rand) , niet er overheen. Dit betekend dat als je vanaf de achterkant kijkt, de nagel niet uitsteekt boven de vingertop.
De behandeling is inclusief het verwijderen van de door mij geplaatste oude Gelpolish/Rubberbase/BIAB, een e-manicure, vorm en lengte vijlen van de nagels, een flexibele versteviging en keuze uit één egale nude basis (flexibele versteviging) of één egale gelpolish kleur. Bij elke behandeling wordt beoordeeld welk product op dat moment voor de verstevigende opbouw het beste bij uw nagel past.

NN TREATMENT medium lengte | één kleur - €50,00


Dit is een behandeling voor nagels tot een medium lengte (max. 4 mm vrije rand) , de lengte is tot een stukje over de vingertop. Dit betekend dat als je van achter kijk, de nagel een klein stukje uitsteekt boven de vingertop. Als u langere lengtes heeft/wilt behouden en verstevigen kan dit alleen met een andere behandeling/producten, namelijk de Gel versteviging.
De behandeling is inclusief het verwijderen van de door mij geplaatste oude Gelpolish/BIAB, een e-manicure, vorm en lengte vijlen van de nagels, een flexibele versteviging en keuze uit één egale nude basis (BIAB) of één egale gelpolish kleur. Bij elke behandeling wordt beoordeeld welk product op dat moment voor de verstevigende opbouw het beste bij uw nagel past.

+ Extra tijd: Verwijderen werk van andere stylist (gelpolish/rubberbase/biab) €15,00
 ⭐️

Omdat ik niet weet met welk product/techniek de andere stylist op de nagels heeft gewerkt, hoe de nagels eronder vandaan komen en hoe lang het duurt om dit product compleet te verwijderen, plan ik hiervoor extra tijd. Het door iemand anders gezette product moet namelijk compleet worden verwijderd, Omdat ik geen garantie kan geven op een goede hechting op de basis van iemand anders. (Dit in tegenstelling tot het Rubberbase/biab/e-gel product die ik zelf plaats)
Heeft u een gel,acrygel of acryl product op uw nagels, dan valt de verwijdering onder een andere behandeling: verwijderen oude kunstnagel set/werk van andere stylist.

KUNSTNAGELS (GEL/ACRYGEL)

   
GEL VERSTEVIGING (zonder verlenging) | één kleur - €65,00


Dit is voor natuurlijke nagels tot een lange lengte van 1 cm vrije rand, de lengte is een mooie lange nagel. LET OP de nagels worden niet langer gemaakt dan dat ze vanzichzelf al zijn. “Extreme“/Extra lange lengtes en vormen behandel ik niet in de salon omdat ik hier geen garantie op kan geven.
De behandeling is Inclusief een e-manicure, vorm en lengte vijlen van de nagels en keuze uit één egale nude basis (Gel/Acrygel) of één egale gelpolish kleur. LET OP Rubberbase en Biab kleuren kunnen hiervoor niet gekozen worden, deze zijn niet geschikt voor deze behandeling.
Bij elke behandeling beoordeel ik welk product op dat moment voor de verstevigende opbouw het beste past bij uw nagel.

NIEUWE SET GEL VERLENGING | één kleur - €75,00


Dit worden kunstnagels tot een lange lengte van 1 cm vrije rand, de lengte is een mooie lange nagel. “Extreme“/Extra lange lengtes en vormen behandel ik niet in de salon i.v.m. dat ik hier geen garantie op kan geven.
De behandeling is Inclusief e-manicure, vorm en lengte vijlen van de nagels, een verlenging en keuze uit één egale nude basis (Gel/Acrygel) of één egale gelpolish kleur. LET OP Rubberbase en Biab kleuren kunnen hiervoor niet gekozen worden, deze zijn niet geschikt voor deze behandeling.
Bij elke behandeling beoordeel ik welk product op dat moment voor de verlenging en verstevigende opbouw het beste past bij uw nagel.

+ Extra tijd: Verwijderen oude kunstnagel set/werk van andere stylist - €25,00 ⭐️

Het door iemand anders is gezette product moet compleet worden verwijderd, Omdat ik geen garantie kan geven op een goede hechting op de basis van iemand anders. Daarom voer ik geen nabehandeling uit op een set wat door een ander is gezet.

NABEHANDELING max. 4 weken | één kleur - €55,00

Het is belangrijk voor de gezondheid van uw eigen natuurlijke nagel en het behoudt van het product, dat u niet te lang wacht met het bijwerken/nabehandelen van uw kunstnagels. Hoe verder de nagels uitgroeien hoe meer gewicht er op de voorkant van uw natuurlijke nagel steunt en hierdoor kunnen er problemen ontstaan in uw eigen natuurlijke nagel. Daarom biedt ik alleen een nabehandeling aan t/m 4 weken. Wacht u langer? Dan is de kans er groot dat er breuken ontstaan en de eigen nagels het zwaar hebben. Daarom heb ik dan veel meer tijd, werk en product nodig om dit weer op te lossen vandaar dat ik dit sterk afraad en de behandel prijs dan ook totaal anders is. Bij elke behandeling beoordeel ik welk product op dat moment voor de verlenging en verstevigende opbouw het beste past bij uw nagel. Let op dit is voor nagels tot een lange lengte van 1cm vrije rand, de lengte is een mooie lange nagel. “Extreme“/Extra lange lengtes en vormen behandel ik niet in de salon i.v.m. dat ik hier geen garantie op kan geven. Inclusief e-manicure, vorm en lengte vijlen van de nagels en één egale nude basis (Gel/Acrygel) of gelpolish kleur. LET OP Rubberbase en Biab kleuren kunnen hiervoor niet gekozen worden, deze zijn niet geschikt voor deze behandeling. Ook is dit exclusief reparaties! Geeft dit van te voren aan als een nagel gerepareerd of opnieuw verlengd moet worden (Let op max. 2 nieuwe verlengingen, anders moet er een complete nieuwe set in gepland worden i.v.m tijd)

REMOVAL


ALLEEN PRODUCT VERWIJDEREN incl. e-manicure - €30,00

Als u wilt stoppen met Gelpolish, Rubberbase/BIAB, Kunstnagels (Gel/Acrygel) dan is het erg belangrijk dat dit goed en verantwoord wordt verwijderd, zodat uw eigen natuurlijke nagels geen (blijvende) schade oplopen. Ik verwijder het product op de juiste manier en zorg dat de nagels, nagelriemen en de huid er weer verzorgd uitzien. Uw eigen nagels worden kort gevijld omdat ze weer moeten wennen aan hun eigen sterkte zonder de versteviging. De nagels zijn namelijk gewend om ondersteund te worden door een dikkere laag, als dit verwijderd wordt moeten ze hier weer aan wennen. Daarom wordt de lengte kort gemaakt zodat ze niet breken etc. Ook omdat de nagels weer moeten wennen aan een “naakt” nagelbed kunnen ze ietsjes gevoeliger zijn de eerste 1-2 dagen (dit kan heel soms het geval zijn, dit is bij elk persoon anders). Ook vertel ik u nog hoe u de nagels het beste kan onderhouden en verzorgen.

+ Extra tijd: Verwijderen set/werk van andere stylist - €15,00 ⭐️

Omdat ik niet weet met welk product de andere stylist de nagels heeft verstevigd/opgebouwd, niet weet hoe de nagels er onder vandaan komen en niet weet hoe lang dit duurt om te compleet te verwijderen, heb ik hiervoor extra tijd nodig.

TEENNAGELS (geen pedicure)

De behandeling is puur cosmetische teennagel verzorging. Ik behandel geen probleem nagels (Kalk, schimmel, diabetis), ik ben namelijk geen pedicure  of medisch pedicure dus deze nagels mag ik niet behandelen! Ook behandel ik veder de huid/voeten niet, echt alleen de teennagels wordt mooi verzorgd en voorzien van een gelpolish/biab kleur.

GELPOLISH VOETEN | één kleur - €42,50

Inclusief eventueel verwijderen oud (door mij geplaatst)  product, een e-manicure, de lengte en vorm vijlen, lakken met één egale gelpolish kleur. (Let op geen Rubberbase/biab kleur).

BIAB VOETEN | één kleur - €45,00

Inclusief eventueel verwijderen oud (door mij geplaatst) product, een e-manicure. lengte en vorm vijlen en u kunt kiezen voor één egale nude Rubberbase/BIAB/e-gel kleur. (Let op geen gelpolish kleur)

+ Extra Tijd: Verwijderen werk van andere stylist (Gelpolish/rubberbase/biab) - €15,00 ⭐️

Omdat ik niet weet met welk product de andere stylist de nagels heeft verstevigd/opgebouwd, niet weet hoe de nagels er onder vandaan komen en niet weet hoe lang dit duurt om te compleet te verwijderen, heb ik hiervoor extra tijd nodig.

NAIL ART

Wilt u Nail art ? Dit kan maar geef dit aan bij het maken van uw afspraak. Babyboom, French manicure en Cat eye kunt u zelf erbij plannen in de online boekings widget. Voor de andere Nail art, graag even een Whatsapp berichtje of een mail sturen met een afbeelding van wat u graag wilt. Dan kunnen wij genoeg tijd hiervoor inplannen. 
Let op! U kunt na het inplannen niet meer van Art level of Nail Art idee veranderen. Kies goed uit wat u wilt, voorafgaand aan het plannen van de afspraak! De gekozen Nail Art staat dan vast, zodat wij ook niet voor plotselinge verassingen komen te staan in de salon.

+ Per extra (egale/cateye) kleur - €1,00
+ Cat eye kleur €5,00 per 10 n. / €1,00 p.n.

+ Baby-/colorboom €10,00 per 10 n./ €1,50 p.n. ⭐️

Dit is op een nude base (rubberbase, biab, gel/acrylgel)

+ (color) French - €10,00 per 10 n./€1,50 p.n. ⭐️

Dit is op een nude base (rubberbase, biab, gel/acrylgel)

+ ART LEVEL 1 - €6,00 ⭐️
+ ART LEVEL 2 - €13,00 ⭐️
+ ART LEVEL 3 - €25,00 ⭐️
+ ART LEVEL 4 v.a. - €36,00 ⭐️

REPARATIE'S

Garantie periode van 48 uur, meldt de schade ook binnen deze 48 uur!
Alleen op door mij geplaatst product en exclusief. eventuele nail art

+ Reparatie bij een behandeling: Verlenging - €7,50 per nagel ⭐️

(max. lengte 1 cm) Maximaal 2 nagels anders nieuwe set tijd/prijs

+ Reparatie losse behandeling: Zonder verlenging - €9,00 per nagel

(tot max. 3 nagels anders nieuwe set tijd/prijs)

+ Reparatie losse behandeling: Verlenging - €11,00 per nagel

(max. lengte 1 cm) Maximaal 3 nagels anders nieuwe set tijd/prijs)

      

EXTRA TARIEF

GELDIG VOOR ALLE BEHANDELINGEN DIE WIJ AANBIEDEN!

+ AFSPRAKEN BUITEN NORMALE OPENINGSTIJDEN/OP FEESTDAGEN - €15,00 

Dit is heel af en toe in overleg mogelijk. Het is niet de bedoeling dat dit standaard gebeurd/ingepland wordt.

Copyright © 2021 La Vanità
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren