HAIR MENU

Let op behandelingen aangegeven met een ⭐️ zijn alleen mogelijk bij vooraf inplannen!

KNIP BEHANDELINGEN

KNIPPEN - €22,50

Het haar wordt weer bijgeknipt in het gewenste (huidige) model en netje's droog geföhnt. Dit betekend dat het niet uitgebreid in model wordt geföhnt/gestyled. Wilt u dit wel kies dan één van de onderstaande behandelingen met wassen & föhnen of stijl-/krultang.

KNIPPEN nieuwe coupe - €30,50

Is het tijd voor een ander kapsel? Een stuk groot stuk eraf of een totaal ander model? Dat kan, graag advieseer ik u en neem ik wat meer tijd om een nieuwe coupe te crëeren. Het haar wordt geknipt in de gewenste nieuwe coupe en netje's droog geföhnt. Dit betekend dat het niet uitgebreud in model wordt geföhnt/gestyled. Wilt u dit wel kies dan één van de onderstaande behandelingen met wassen & föhnen of stijl-/krultang.

+ WASSEN & FÖHNEN - €10,50 ⭐️

Combinatie prijs - alleen te boeken i.c.m. knip behandeling.

+ WASSEN & STIJL-/KRULTANG - €15,50 ⭐️

Combinatie prijs - alleen te boeken i.c.m. knip behandeling.

   

WAS BEHANDELINGEN

WASSEN & FÖHNEN - €22,50

Het haar wordt gewassen en verzorgd met producten afgestemd op uw haar en uitgebreid in model geföhnt.

WASSEN & STIJL-/KRULTANG - €30,50

et haar wordt gewassen en verzorgd met producten afgestemd op uw haar, droog geföhnt en uitgebreid in model gebracht doormiddel van een stijl- of krultang.

BASIS KLEURING


UITGROEI TOT 3 CM | één basis kleur - v.a. €51,00

Gedurende weken groeit het haar steeds, waardoor de kleur geleidelijk uitgroeit. Dit kan bijgewerkt worden met een uitgroei behandeling. Alleen de uitgroei (van maximaal 3 cm) wordt weer ingekleurd met de gewenste kleur, zodat het weer bij de kleur in de lengten en punten past.

VOLLEDIGE KLEURING kort haar | één basis kleur - v.a. €62,00

Het gehele haar wordt in een egale gewenste kleur geverfd. Een korte lengte is een lengte waarbij de nek kort geknipt is en de oren vrij of ietsjes bedekt zijn.

VOLLEDIGE KLEURING medium/lang haar | één basis kleur - v.a. €88,00

Het gehele haar wordt in een egale gewenste kleur geverfd.

+ Per extra basiskleur (geen high-/lowlights) - v.a. € 10,50

Het kan natuurlijk zijn dat u het mooier vindt om wat diepte in de kleur te creëren, dit kan door op de aanzet een ietsjes donkerder tintje te zetten dan op de lengte en de punten, hierdoor kan er wat optisch voller effect gecreërd worden. Of natuurlijk een andere techniek waarbij meerdere verschillende basis kleuren nodig zijn. (folie's/balayage's etc vallen hier niet onder). In combinatie met een basis kleurbehandeling.

+ Paar folie's (alleen in scalp gedeelte) - v.a. € 21,00 ⭐️

Let op dit is geen folie coup soleil, het gaat puur om een paar folies (max. 10 in combinatie met een basis kleurbehandeling om hier en daar in de bovenste laag wat contrast te creëren.

      

FOLIE'S / BALAYAGE


HALF HEAD FOLIE'S kort haar - v.a. €57,00

Wat men vaak denkt is, dat bij half head highlight alleen de helft van het haar wordt geverfd. Dus dat alleen de uitgroei ingekleurd wordt, maar dat is niet waar. De termen half en heel hebben enkel te maken met de hoeveelheid folies en de plaatsing ervan. Uiteraard wordt gewoon de gehele pluk gekleurd en niet alleen de helft daarvan. Bij kort haar (kapsels waarbij de nek te kort is om folie's in te zetten en het oor vrij is of het haar er net ietsjes overheen) kan alleen in de bovenste laag (scalp gedeelte) folie's gezet worden. De lengte hier is kort maar toch de langste lengte van het hele kapsel. Omdat dit zulke korte lengtes zijn, heb ik hiervoor een speciale prijs.

HALF HEAD FOLIE'S - v.a. €72,50

Wat men vaak denkt is, dat bij half head highlight alleen de helft van het haar wordt geverfd. Dus dat alleen de uitgroei ingekleurd wordt, maar dat is niet waar. De termen half en heel hebben enkel te maken met de hoeveelheid folies en de plaatsing ervan. Uiteraard wordt gewoon de gehele pluk gekleurd en niet alleen de helft daarvan. Half head highlight wordt meestal ingezet over de gehele midden scheiding (scalp gedeelte). Ook worden er een aantal folies rond de contouren van je gezicht geplaatst. Op deze manier creëer je een lichte, natuurlijk ogende face framing en vallen de blonde highlights vanuit de midden scheiding over de rest van je haar heen vooral opvalt als je het los draagt. Het overige deel van je haar (de achter- en onderkant) behoudt zijn oorspronkelijke kleur. Hierdoor krijg je een heel natuurlijk, sun-kissed effect. Half head highlight is dus een goede optie als je je haar het liefst los draagt en niet zo lang bij de kapper wilt zitten! Als je je haar vast draagt, is het haar aan de onder- en achterkant donkerder. Ook als je veel lagen hebt, is een halve highlight misschien niet de beste keuze. De highlights zitten dan uitsluitend in de bovenste laag, die het kortst is. De onderste lagen zijn bij half head highlights nog steeds donker en dat geeft niet zo’n mooi effect.

Vaste klant: UITGROEI HALF HEAD FOLIE'S (max. 8 weken) - v.a. €62,50

Heb je nou je laatste folie kleuring bij mij gehad en kom je binnen 8 weken voor een nieuwe folie behandeling voor alleen je uitgroei (het uitgegroeide deel) dan kun je dit voor een speciale prijs bij mij laten bijwerken. Let op hier wordt alleen het uitgegroeide deel ingezet niet de gehele lengte van het haar.

FULL HEAD FOLIE'S - v.a. €98,00

Voor de echte blondine is er de full head highlight. Op deze manier kunnen wij het haar heel licht maken op een natuurlijk ogende manier. De folies worden door het volledige haar gezet, inclusief de contouren en de nekpartij. Als je uitgroei zichtbaar wordt na een paar weken, kun je kiezen voor uitgroei full head of een half head om de aanzet bij te werken.

Vaste klant: UITGROEI FULL HEAD FOLIE'S (max. 8 weken) - v.a. €88,00

Heb je nou je laatste folie kleuring bij mij gehad en kom je binnen 8 weken voor een nieuwe folie behandeling voor alleen je uitgroei (het uitgegroeide deel) dan kun je dit voor een speciale prijs bij mij laten bijwerken. Let op hier wordt alleen het uitgegroeide deel ingezet niet de gehele lengte van het haar.

BALAYAGE/FOIYALAGE incl. toner - v.a. €135,00

Wie wil er nou geen balayage/foiyalage, het is de trend van de laatste jaren! Blijft lang mooi en door deze techniek groeit de kleuring ook heel natuurlijk uit! Bij deze techniek werken we standaard met een toner, om het gewenste kleurkarakter te kunnen bereiken.

+ ROOT SHADOWING/Donkere aanzet - v.a. € 27 ⭐️

Wil je wat meer diepte/contrast creëren in de kleur? Dit kan door voor een donkere aanzet te kiezen. De aanzet (eerste aantal centimeters vanaf de hoofhuid) wordt in een naar keuze donkerdere kleur ingezet, dit geeft een soort shaduweffect.

+ Per extra high-/lowlight kleur v.a. €10,50

In combinatie met een folie/balayage behandeling.

 

TONERS

+ COCKTAIL TONER - v.a. €15,50 ⭐️

alleen i.c.m. kleurbehandeling te boeken

+ TONER - v.a. €31,00 ⭐️

alleen i.c.m. kleurbehandeling te boeken

TONER REFRESH - v.a. €46,50

Ben je nog steeds tevreden met de kleuring die we hebben gezet? Maar zie je dat de intensiteit of kleur karakter van de kleur/toner wat terug loopt? Dan kunnen we dit makkelijk weer even een boost geven! We brengen opnieuw de gebruikte toner aan en zo kun je nog weer iets langer met je kleur doen !

OLAPLEX


+ OLAPLEX COLOR TREATMENT  v.a. €26,00 ⭐️

alleen i.c.m. kleurbehandeling te boeken.

OLAPLEX HERSTEL BEHANDELING - v.a. €46,50

Wil je je haar extra verzorgen of een boost geven ? Met de olaplex herstel behandeling, leggen we je haar even in de watten en wordt het intensief verzorgd en hersteld van binnen uit!

         

EXTRA TARIEF

GELDIG VOOR ALLE BEHANDELINGEN DIE WIJ AANBIEDEN!

+ AFSPRAKEN BUITEN NORMALE OPENINGSTIJDEN/OP FEESTDAGEN - €15,00

Dit is heel af en toe in overleg mogelijk. Het is niet de bedoeling dat dit standaard gebeurd/ingepland wordt.

BIJ HET PLANNEN VAN EEN AFSPRAAK GAAT U AKKOORD MET DE GARANTIE PERIODE EN ONS ANNULERINGS BELEID (TE VINDEN ONDER AAN DE HOME PAGINA). EVENTUELE KLACHTEN OF BESCHADIGINGEN DIENEN BINNEN DE GARANTIE PERIODE VAN 48 UUR TE WORDEN GEMELD.

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA FOR INPIRATION